Δεξαμενές υγραερίου και φυσικού αερίου GO-GAS

Οι νέες δεξαμενές υγραερίου GO-GAS κατασκευάζονται στην Κόνια της Τουρκίας από τη μεταλλουργική εταιρεία FGS σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές, που ορίζονται στο συμφωνητικό το οποίο διέπει τη σύμβαση αποκλειστικής εισαγωγής και διάθεσης των δεξαμενών GO-GAS στην Ελλάδα από τη LOVATO HELLAS! Οι νέες δεξαμενές GO-GAS είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής και την μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Ποιότητα κατασκευής

Οι δεξαμενές GO-GAS κατασκευάζονται αποκλειστικά από φύλλα χάλυβα τύπου EN 10120 P265NB. Ο συγκεκριμένος χάλυβας χρησιμοποιείται ειδικά για την κατασκευή δεξαμενών αποθήκευσης LPG.

Ο χάλυβας τύπου EN 10120 P265NB διαθέτει ικανότητα εφελκυσμού έως 440MPa και αντοχή θραύσης έως 295MP. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες για άψογη διαμόρφωση των καμπυλωτών επιφανειών της δεξαμενής χωρίς να χρειάζεται να θερμανθεί.

ποιότητα κατασκευής δεξαμενές υγραερίου go-gas
φύλλα χάλυβα
ηλεκτροστατική βαφή

Ηλεκτροστατική Βαφή

Η βαφή είναι το τελευταίο στάδιο της κατασκευής των δεξαμενών και σε αυτή την διαδικασία κρύβεται το μυστικό της μεγάλης αντισκωριακής τους προστασίας.

Οι δεξαμενές GO-GAS μετά από τον έλεγχο πίεσης οδηγούνται αυτόματα στην φάση της αμμοβολής όπου και γίνεται η απομάκρυνση ρινισμάτων και άλλων τυχών ουσιών. Στη συνέχεια οδηγούνται στον θάλαμο ηλεκτροστατικής βαφής.

Για την βαφή των δεξαμενών χρησιμοποιείται πιστοποιημένη οικολογική πούδρα βαφής με υψηλό δείκτη ηλεκτροστατικής έλξης για τέλειο αποτέλεσμα στην αντισκωριακή προστασία και μέγιστη αντοχή στον χρόνο.

10 χρόνια εγγύηση

Οι δεξαμενές GO-GAS είναι οι μοναδικές δεξαμενές που, πέρα από τη 10ετή διάρκειας χρήσης που ορίζεται από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, συνοδεύονται επιπλέον με 10 χρονια εγγυηση εξαρτήματος!

Η εγγύηση ισχύει από την ηµεροµηνία κατασκευής και καλύπτει για 10 χρόνια κάθε ανωμαλία ή βλάβη της δεξαμενής που οφείλεται αποκλειστικά σε κατασκευαστικό ελάττωμά όπως:

10 χρόνια εγγύηση στις δεξαμενές υγραερίου
  • Διαρροές
  • Αλλοίωση των σημείων συγκόλλησης
  • Παραμόρφωση του στομίου υποδοχής της πολυβαλβίδας
  • Αλλοίωση σπειρωμάτων του στομίου
  • Παραμόρφωση του αρχικού σχήματος της δεξαμενής

Διεκπεραίωση

Η Kalogritsas Gas είναι στη διάθεση να σας διεκπαιρεώσει την διαδικασία για το Κτεο μετά την αλλαγή της δεξαμενής και σας προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο για να είστε πάντα ασφαλής!

ΔΩΡΟ

δώρο - κάλυμμα ρεζέρβας

Μαζί με τη νέα δεξαμενή GO-GAS θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν ένα κάλυμμα για την ρεζέρβα του αυτοκινήτου σας!

ΔΩΡΟ

δώρο - oring

Επίσης θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν ένα καινούργιο o-ring στεγανοποίησης, για την περίπτωση που θα χρησιμοποιηθεί η παλιά πολυβαλβίδα!

Πιστοποιητικά

Η νέα δεξαμενή GO-GAS διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις που επικυρώνουν την άριστη ποιότητα κατασκευής. Οι συνθήκες έντονου ανταγωνισμού που έχουν διαμορφωθεί, δημιουργούν την ανάγκη για την κατασκευή των δεξαμενών με τις υψηλότερες ποιοτικές απαιτήσεις.

Για τον λόγο αυτό η κατασκευάστρια εταιρία έχει προχωρήσει στην πιστοποίηση όλων των τύπων δεξαμενών από τους διασημότερους οίκους οι οποίοι παρουσιάζονται παρακάτω:

Ζητήστε προσφορά για τη δική σας δεξαμενή!

Αν θέλετε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επικοινωνία μας αναγράψτε τα στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως το μοντέλο, κυβικά και χρονολογία πρώτης κυκλοφορίας. Μπορείτε να μας πείτε την ώρα που επιθυμείτε να σας καλέσουμε.