Γιατί Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας;

Στην εταιρεία Kalogritsas Gas ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και συντήρηση των πιο αξιόπιστων συστημάτων υγραεριοκίνησης παγκοσμίως και από το 2011 μέχρι σήμερα έχουμε τοποθετήσει με επιτυχία πάνω από 4.000 νέα συστήματα, ενώ έχουμε συντηρήσει και αναβαθμίσει πάνω από 10.000 οχήματα με εργοστασιακές εγκαταστάσεις (όπως VW, Opel και Fiat) ή με εγκαταστημένα συστήματα υγραερίου από άλλες εταιρείες του χώρου.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας είναι μέλος του επίσημου δικτύου συστημάτων Lovato και Landirenzo, προσφέροντας στους κατόχους τους ακόμα περισσότερες παροχές κι ένα οργανωμένο δίκτυο σέρβις σε όλη την Ελλάδα για οτιδήποτε κι αν χρειαστούν, ενώ είμαστε πλήρως πιστοποιημένοι για την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων Emmegas, BRC και Prins. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι το όχημά σας θα είναι εξοπλισμένο με το καταλληλότερο για εσάς σύστημα υγραεριοκίνησης ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε ούτε για την αξιοπιστία του, ούτε για την τσέπη σας.

Car Group Καλογρίτσας

Η εταιρεία Κωνσταντίνος Χ. Καλογρίτσας & ΣΙΑ ΕΕ, ιδρύθηκε από τη νέα γενιά Καλογρίτσα και δραστηριοποιείται στην αναβάθμιση και συντήρηση όλων των τύπων οχημάτων.

Το Car Group Kalogritsas εκίνησε τις εργασίες της το 2011, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Η διαρκής ζήτηση των πελατών μας για προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας των οχημάτων τους από την εταιρεία μας, μας οδήγησε το Δεκέμβριο του 2013 στη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις μας, Λ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.

Μέλος Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος

Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας: Οι αρχές μας

  • Κάθε μας εργασία στο όχημά σας γίνεται από πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων αποτελεσμάτων.
  • Φροντίζουμε το όχημά σας σαν να ήταν το δικό μας, χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητα των εργασιών μας.
  • Κάθε μας πελάτης λαμβάνει αληθινή εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχήσει ποτέ.
  • Αυτό που μετράει είναι η δική σας ασφάλεια και ικανοποίηση και θα κάνουμε πάντα τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε την πιο σίγουρη και συμφέρουσα λύση για εσάς.
  • Σεβόμαστε το περιβάλλον και κάθε μέρα βάζουμε κι εμείς ένα χεράκι ώστε ο αέρας που θα αναπνέουμε να είναι έστω και λίγο πιο καθαρός.

Εμπειρία

Υγρεριοκίνηση
Σέρβις Αυτοκινήτων
Ελαστικά
Συντήρηση εταιρικών στόλων

Οι εγκαταστάσεις του Car Group Καλογρίτσας

Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Kalogritsas GAS: Το όραμά μας

Με σεβασμό στην περιουσία σας, να παρέχουμε πάντα τις πιο συμφέρουσες και ασφαλείς λύσεις υγραεριοκίνησης ώστε να εξοικονομείτε και να αξιοποιείτε τα χρήματά σας σε όσα έχουν αξία για εσάς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον όλων μας.

Είπαν για εμάς

Κι επειδή μερικές φορές μεγαλύτερη σημασία από όσα λέμε εμείς για τον εαυτό μας, έχει τι λένε οι άνθρωποι που μας γνώρισαν, σας παραθέτουμε τα δικά τους λόγια:

Υπεύθυνος Εταιρειών Car Group Καλογρίτσας

Κώστας Καλογρίτσας - Car Group Kalogritsas
Κώστας Καλογρίτσας - Car Group Kalogritsas

Κωνσταντίνος Καλογρίτσας

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Κώστας Καλογρίτσας γενήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Πειραιά ως Μηχανολόγος Μηχανικός το 2006. Μετά από σειρά εκπαιδεύσεων, πιστοποιήσεων και πρακτικής εμπειρίας ίδρυσε το Car Group Καλογρίτσας με κύριο αντικείμενο εργασιών την υγραερικίνηση.

info@CarGroupKalogritsas.gr

Συνεργάτες

Lovato logo 300x200px

Lovato

LandiRenzo logo

Landi Renzo

EMMEGAS Alternative Fuel Electronics logo 300x200px

AEB/EMMEGAS

BRC GAS Equipment logo 300x200px

BRC

Πτυχία και Πιστοποιήσεις

Υπευθύνου Car Group Καλογρίτσας

Ενδιαφέρεστε?

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα υγρεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας επικοινωνήστε μαζί μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε προσφορά.
Ζητήστε προσφορά!