Car Group Καλογρίτσας

Η εταιρεία Κωνσταντίνος Χ. Καλογρίτσας & ΣΙΑ ΕΕ, ιδρύθηκε από τη νέα γενιά Καλογρίτσα και δραστηριοποιείται στην αναβάθμιση και συντήρηση όλων των τύπων οχημάτων.

Το Car Group Kalogritsas εκίνησε τις εργασίες της το 2011, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Η διαρκής ζήτηση των πελατών μας για προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας των οχημάτων τους από την εταιρεία μας, μας οδήγησε το Δεκέμβριο του 2013 στη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις μας, Λ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.

Μέλος Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος

Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας: Οι αρχές μας

 • Κάθε μας εργασία στο όχημά σας γίνεται από πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων αποτελεσμάτων.
 • Φροντίζουμε το όχημά σας σαν να ήταν το δικό μας, χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητα των εργασιών μας.
 • Κάθε μας πελάτης λαμβάνει αληθινή εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχήσει ποτέ.
 • Αυτό που μετράει είναι η δική σας ασφάλεια και ικανοποίηση και θα κάνουμε πάντα τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε την πιο σίγουρη και συμφέρουσα λύση για εσάς.
 • Σεβόμαστε το περιβάλλον και κάθε μέρα βάζουμε κι εμείς ένα χεράκι ώστε ο αέρας που θα αναπνέουμε να είναι έστω και λίγο πιο καθαρός.

Εμπειρία

Υγρεριοκίνηση
Σέρβις Αυτοκινήτων
Ελαστικά
Συντήρηση εταιρικών στόλων

Με σεβασμό στην περιουσία σας, να παρέχουμε πάντα τις πιο συμφέρουσες και ασφαλείς λύσεις υγραεριοκίνησης ώστε να εξοικονομείτε και να αξιοποιείτε τα χρήματά σας σε όσα έχουν αξία για εσάς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον όλων μας.

Οι εγκαταστάσεις του Car Group Καλογρίτσας

Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas

Είπαν για εμάς

 • MsFilaretos Avatar
  MsFilaretos
  12/09/21 - Google

  Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο συνεργείο αφορούσε την αντικατάσταση ελαστικών. Όλα ήταν άψογα, υπήρχε απόθεμα του ελαστικού που ζητούσα, η τιμή ήταν αρκετά καλή σε σχέση με την έρευνα αγοράς που είχα κάνει και δεν περίμενα σχεδόν καθόλου. Ήταν φιλικοί και εξυπηρετικοί. Σίγουρα θα ξαναπάω!

 • Spyros TheBest Avatar
  Spyros TheBest
  08/08/21 - Google

  Οι καλύτερες τιμές στα ελαστικά, σωστά, άμεσα και με συνέπεια! Καλές δουλειές!

 • Ακης Παπαχρηστου Avatar
  Ακης Παπαχρηστου
  28/07/21 - Google

  Μεγάλο συνεργείο, που τα βρίσκουν όλα. Ο, τι και αν έχει το αυτοκίνητο.

 • Lampros Ks Avatar
  Lampros Ks
  27/07/21 - Google

  Αν και υπήρξε μια αυθαίρετη επιλογή εκ μέρους τους η οποία είχε μία μικρή αύξηση του κόστους εγκατάστασης χωρίς να έχω ενημερωθεί (παρόλο που το είχα συζητήσει), το αποτέλεσμα μετά απο 30.000 χλμ είναι εξαιρετικό. Έκαναν μία πολύ σωστή εγκατάσταση απ' ότι μου είπε ο μηχανικός μου και δεν αντιμετωπίζω για την ώρα κανένα πρόβλημα. Ελπίζω σε βάθος χρόνου να συνεχίζω να μην έχω θέματα. Είναι γρήγοροι στα service και δεν περιμένεις πολύ. Ο κ. Καλογρίτσας όσες φορές τον ρώτησα κάτι μου απάντησε με ευγένεια και μου έδωσε αμέσως λύση. Θα ήθελα λίγο πιο ευγενική-ζεστή την κυρία στο ταμείο γιατί είναι πολύ ψυχρή.

 • Mark Tsach Avatar
  Mark Tsach
  18/07/21 - Google

  Καλά παιδιά. Όλα οκ. Έβαλα γκάζι σε peugeot 206 1000 και με αρκοντισιον όλη μέρα. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Τα μισά από την βενζίνη. Αρκεί βέβαια να κάνεις αρκετά χιλιόμετρα. Αν πας απλά 5 χιλιόμετρα κάθε μέρα για την δουλειά και πισω δεν χρειάζεται. Όμως αν κάνεις αποστάσεις... εκεί που έχουν πάει την βενζίνη. """Βενζίνη συλλεκτική υπέρ πολυτελείας. Μόνο για ευκατάστατους και πολύ πλούσιους""

 • Αλεξάνδρα Μαρίνου Avatar
  Αλεξάνδρα Μαρίνου
  02/07/21 - Google

  Επαγγελματισμος, ταχύτητα, ευγένεια και σωστή δουλειά.

 • Vasilis Tsonis Avatar
  Vasilis Tsonis
  29/06/21 - Google

  Άμεση εξυπηρέτηση, γνώση του αντικειμένου, ευγένεια και σεβασμός στον πελάτη.
  (Διάγνωση και αλλαγή μπέκ LPG).

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΝΑΝΔΡΙΤΣΟΣ Avatar
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΝΑΝΔΡΙΤΣΟΣ
  05/06/21 - Google

  Άριστη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό και φιλικό προς τον πελάτη. Έχω τοποθετήσει σε όλα τα αυτοκίνητα μου σύστημα υγραερίου στον Καλογριτσα χωρίς κανένα πρόβλημα σε κανένα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΔΙΚΑΚΗΣ Avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΔΙΚΑΚΗΣ
  07/05/21 - Google

  Πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, καλή δουλειά και καλές τιμές.

 • Thanasis Bitzilis Avatar
  Thanasis Bitzilis
  20/04/21 - Google

  Η συνεννόηση ήταν άψογη όπως και η συμπεριφορά αλλά και η δουλειά τους ήταν άκρως επαγγελματική.

Συνεργάτες

Υπεύθυνος Εταιρειών Car Group Καλογρίτσας

Κώστας Καλογρίτσας - Car Group Kalogritsas
Κώστας Καλογρίτσας - Car Group Kalogritsas

Κωνσταντίνος Καλογρίτσας

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Κώστας Καλογρίτσας γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Πειραιά ως Μηχανολόγος Μηχανικός το 2006. Μετά από σειρά εκπαιδεύσεων, πιστοποιήσεων και πρακτικής εμπειρίας ίδρυσε το Car Group Καλογρίτσας με κύριο αντικείμενο εργασιών την υγραεριοκίνηση. Αυτή τη στιγμή, παράλληλα με την εργασία, κάνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

info@CarGroupKalogritsas.gr

Πτυχία και Πιστοποιήσεις

Υπευθύνου Car Group Καλογρίτσας

Ενδιαφέρεστε?

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα υγρεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας επικοινωνήστε μαζί μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε προσφορά.
Ζητήστε προσφορά!