Car Group Καλογρίτσας

Η εταιρεία Κωνσταντίνος Χ. Καλογρίτσας & ΣΙΑ ΕΕ, ιδρύθηκε από τη νέα γενιά Καλογρίτσα και δραστηριοποιείται στην αναβάθμιση και συντήρηση όλων των τύπων οχημάτων.

Το Car Group Kalogritsas εκίνησε τις εργασίες της το 2011, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Η διαρκής ζήτηση των πελατών μας για προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας των οχημάτων τους από την εταιρεία μας, μας οδήγησε το Δεκέμβριο του 2013 στη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις μας, Λ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.

Μέλος Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος

Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας: Οι αρχές μας

 • Κάθε μας εργασία στο όχημά σας γίνεται από πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχημένων αποτελεσμάτων.
 • Φροντίζουμε το όχημά σας σαν να ήταν το δικό μας, χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητα των εργασιών μας.
 • Κάθε μας πελάτης λαμβάνει αληθινή εγγύηση εργασίας και ανταλλακτικών ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχήσει ποτέ.
 • Αυτό που μετράει είναι η δική σας ασφάλεια και ικανοποίηση και θα κάνουμε πάντα τα αδύνατα δυνατά για να βρούμε την πιο σίγουρη και συμφέρουσα λύση για εσάς.
 • Σεβόμαστε το περιβάλλον και κάθε μέρα βάζουμε κι εμείς ένα χεράκι ώστε ο αέρας που θα αναπνέουμε να είναι έστω και λίγο πιο καθαρός.

Εμπειρία

Υγρεριοκίνηση
Σέρβις Αυτοκινήτων
Ελαστικά
Συντήρηση εταιρικών στόλων

Με σεβασμό στην περιουσία σας, να παρέχουμε πάντα τις πιο συμφέρουσες και ασφαλείς λύσεις υγραεριοκίνησης ώστε να εξοικονομείτε και να αξιοποιείτε τα χρήματά σας σε όσα έχουν αξία για εσάς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον όλων μας.

Οι εγκαταστάσεις του Car Group Καλογρίτσας

Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas
Εγκαταστάσεις του Car Group Kalogritsas

Είπαν για εμάς

 • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΝΑΝΔΡΙΤΣΟΣ Avatar
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΝΑΝΔΡΙΤΣΟΣ
  05/06/21 - Google

  Άριστη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό και φιλικό προς τον πελάτη. Έχω τοποθετήσει σε όλα τα αυτοκίνητα μου σύστημα υγραερίου στον Καλογριτσα χωρίς κανένα πρόβλημα σε κανένα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΔΙΚΑΚΗΣ Avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΔΙΚΑΚΗΣ
  07/05/21 - Google

  Πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, καλή δουλειά και καλές τιμές.

 • Thanasis Bitzilis Avatar
  Thanasis Bitzilis
  20/04/21 - Google

  Η συνεννόηση ήταν άψογη όπως και η συμπεριφορά αλλά και η δουλειά τους ήταν άκρως επαγγελματική.

 • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΤΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Avatar
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΤΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
  02/04/21 - Google

  Τοποθέτηση φυσικού αερίου σε Audi A4 TFSIB7. Πολύ καλή δουλειά και λειτουργία άψογη εξυπηρέτηση και συννενόηση με5 χρόνια εγγύηση κινητήρα και καλές τιμές

 • Sanim Luxurious Avatar
  Sanim Luxurious
  02/04/21 - Google

  Τοποθέτησα σύστημα αερίου σε Audi A3 1.8 lt TFSI. Μου έγινε πρόταση να μην πάω στο πιο φθηνό και να επιλέξω το Lovato. Είμαι πλήρως ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες του Κου Κώστα και των συνεργατών του. Είναι άψογοι, φιλικοί και πλήρως εξυπηρετικοί. Συστήνω την τοποθέτηση αερίου καθώς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες, αλλαγή ελαστικών, σέρβις κοκ . Πήρα και αυτοκίνητο για να εξυπηρετηθώ όσο γινόταν η τοποθέτηση. Για αέριο απλά μην κοιτάτε άλλου, είναι γιατροί στο είδος !

 • Iakovos Versalis Avatar
  Iakovos Versalis
  20/03/21 - Google

  Μετα από σοβαρό πρόβλημα σε dsg 7 audi a1 s tronik diesel euro 5 1.6 μου έλυσαν το πρόβλημα αρκετά γρήγορα και οικονομικά ευχαριστώ τον Κ.Καλογριτσα και τον μηχανικό του για την άμεση εξυπηρέτηση!!!

 • Smart Car Avatar
  Smart Car
  20/03/21 - Google

  Μετα από σοβαρό πρόβλημα σε dsg 7 audi a1 s tronik diesel euro 5 1.6 μου έλυσαν το πρόβλημα αρκετά γρήγορα και οικονομικά ευχαριστώ τον Κ.Καλογριτσα και τον μηχανικό του για την άμεση εξυπηρέτηση!!!

 • tassos georgopoulos Avatar
  tassos georgopoulos
  27/02/21 - Google

  mechanical experts. excellent people. keep this great job.

 • Basilios Kastabidis Avatar
  Basilios Kastabidis
  19/02/21 - Google

  ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ Κ ΚΟΣΤΟΥΣ -ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΏΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉΣ Κ ΤΙΜΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.

 • makis nomikos Avatar
  makis nomikos
  09/02/21 - Google

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΡΑΈΡΙΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΧΎΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΙΜΕΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!!!

Συνεργάτες

Υπεύθυνος Εταιρειών Car Group Καλογρίτσας

Κώστας Καλογρίτσας - Car Group Kalogritsas
Κώστας Καλογρίτσας - Car Group Kalogritsas

Κωνσταντίνος Καλογρίτσας

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ο Κώστας Καλογρίτσας γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το ΤΕΙ Πειραιά ως Μηχανολόγος Μηχανικός το 2006. Μετά από σειρά εκπαιδεύσεων, πιστοποιήσεων και πρακτικής εμπειρίας ίδρυσε το Car Group Καλογρίτσας με κύριο αντικείμενο εργασιών την υγραεριοκίνηση. Αυτή τη στιγμή, παράλληλα με την εργασία, κάνει το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA).

info@CarGroupKalogritsas.gr

Πτυχία και Πιστοποιήσεις

Υπευθύνου Car Group Καλογρίτσας

Ενδιαφέρεστε?

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα υγρεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας επικοινωνήστε μαζί μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε προσφορά.
Ζητήστε προσφορά!