Συντήρηση στην Καλογρίτσας GAS

Σέρβις υγραεριοκίνησης Καλογρίτσας GAS
Σέρβις υγραεριοκίνησης Καλογρίτσας GAS
Στην Kαλογρίτσας GAS το σύστημα υγραεριοκίνησης του αυτοκινήτου σας συντηρείται πάντοτε από εξουσιοδοτημένο τεχνικό μας. Συντηρούμε όλα τα συστήματα, ανεξάρτητα εάν το τοποθετήσαμε εμείς ή όχι.
Κάθε σύστημα υγραεριοκίνησης πρέπει να ελέγχεται κάθε 15.000 χλμ ή 1 χρόνο, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η περιοδική συντήρηση και η συντήρηση του υγραερίου είναι κρίσιμος παράγοντας για την αποτελεσματική, ασφαλή και ανθεκτική λειτουργία του συστήματος υγραεριοκίνησης του αυτοκινήτου σας.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα μπουζί, στο φίλτρο αέρα και στην ανάλυση εκπομπών καυσαερίων, καθώς με αυτόν τον τρόπο ελέγχουμε άμεσα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα. Τα επίπεδα λαδιού και νερού πρέπει επίσης να διατηρούνται σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή του οχήματος και σίγουρα είναι να είναι πολλή καλής ποιότητας.
Επίσης αναλαμβάνουμε συστήματα υγραεριοκίνησης άλλων εγκαταστατών.
Έχουμε την δυνατότητα να επιδιορθώνουμε, να επισκευάζουμε αλλά και να συντηρούμε σχεδόν όλα τα συστήματα υγραεριοκίνησης, αρκεί να πληρούν τους ελάχιστους κανόνες ασφαλείας.
Το κόστος της υπηρεσίας διάγνωσης είναι €20.

Τι προσέχουμε κατά τη συντήρηση LPG ή CNG

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση του συστήματος υγραερίου ή φυσικού αερίου

Η Car Group Kαλογρίτσας προσφέρει συντήρηση και συντήρηση υγραεριοκίνησης για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων 4x4s, φορτηγά, μικρά φορτηγά. Ένας εκπαιδευμένος τεχνικός θα πρέπει να εκτελέσει τις παρακάτω διαδικασίες.
  • Αλλαγή φίλτρων
  • Έλεγχος σωληνώσεων συστήματος εναλλακτικού καυσίμου
  • Έλεγχος ECU. Περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο της συσκευής και ρύθμιση λογισμικού (προγραμματισμός).
  • Έλεγχος και ρύθμιση λειτουργίας κινητήρα κατά την τροφοδοσία του από το σύστημα εναλλακτικού καυσίμου.

Σέρβις αυτοκινήτων

Έχετε εγκαταστημένο σύστημα υγραεριοκίνησης και θέλετε να κάνετε σέρβις στο αυτοκίνητό σας; Η Kalogritsas GAS με το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό της αναλαμβάνει τη συντήρηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου και κάθε συστήματος υγραεριοκίνησης! Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες.