Υγραέριο, μετατροπή σε υγραέριο και κίνηση με υγραέριο.

Το υγραέριο

Τι είναι το υγραέριο και τι εννοούμε με τον όρο υγραεριοκίνηση; Ποιες οι διαφορές του από το φυσικό αέριο; Επίσης, ποια είναι τα στάδια μιας μετατροπής αυτοκινήτου σε υγρεαριοκίνητο;

Περισσότερα
Βασικές γνώσεις για την υγραεριοκίνηση - KalogritsasGAS

Βασικές γνώσεις

Οι βασικές γνώσεις που πρέπει να έχεις για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Εστιάζουμε σε 10 σημεία που οι πελάτες μας πρέπει να γνωρίζουν για να είναι σίγουροι για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Περισσότερα

CNG – LNG – LPG

Ποιες οι διαφορές μεταξύ συμπιεσμένου φυσικού αερίου ή CNG, υγροποιημένου φυσικού αερίου ή LNG, και Liquefied Petroleum Gas ή LPG; Τι προσφέρει το κάθε ένα στο αυτοκίνητό σας αλλά και στο περιβάλλον;

Περισσότερα
Κύκλωμα υγραεριοκίνησης

Το κύκλωμα της υγραεριοκίνησης

Γνωρίστε το κύκλωμα της υγραεριοκίνησης (ΚΙΤ) που θα τοποθετηθεί στο όχημά σας. Δείτε τα κύρια μέρη του και μάθετε τι κάνει το καθένα στο ειδικό γράφημά μας.

Περισσότερα
Περιβάλλον και Οικολογία - Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας GAS

Περιβάλλον και οικολογία

Το υγραέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω της τέλειας καύσης του. Αλλά γνωρίζεται πόσο; Δείτε στα γραφήματα που ετοιμάσαμε για εσάς τα πραγματικά μεγέθη της συνεισφοράς της υγραεριοκίνησης στο περιβάλλον και στην μείωση των ρύπων.

Περισσότερα
Συνήθη ερωτήματα - Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας GAS

Συνήθη ερωτήματα

Διαβάσατε όλα αυτά αλλά σας ξέφυγε κάτι; Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε χωρίς χρονοτριβή τα σημαία που ξέρουμε ότι σας ενδιαφέρουν περισσότερο; Τότε διαβάστε τα συνήθη ερωτήματα που ετοιμάσαμε για εσάς.

Περισσότερα
Υπολογίστε το οικονομικό σας όφελος- Υγραεριοκίνηση Καλογρίτσας GAS

Υπολογισμός κέρδους από την υγραεριοκίνηση

Θέλετε να μάθετε πόσα χρήματα θα εξοικονομείτε κάθε χρόνο από την εγκατάσταση και χρήση συστήματος υγραεριοκίνησης; Χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού οικονομικού οφέλους.

Περισσότερα
Πρατήρια με υγραέριο LPG στην Ελλάδα

Πρατήρια με υγραέριο LPG στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 1.000 πρατήρια με υγραέριο LPG για τις ανάγκες σας. Δείτε που βρίσκεται το κάθε ένα κι επικοινωνήστε μαζί τους.

Περισσότερα