Ηνωμένο Βασίλειο - Επιδοτούμενη μετατροπή ταξί σε LPG Autogas υγραεριοκίνηση - Kalogritsas GAS - Καλογρίτσας

Επιδότηση μετατροπής σε υγραέριο για φορτηγά και ταξί στο Ηνωμένο Βασίλειο

Επιδότηση μετατροπής σε υγραέριο: Το Ηνωμένο Βασίλειο στοχεύει στην υποστήριξη όσων επηρεάζονται από μέτρα που λαμβάνονται για την μείωση των εκπομπών διοξείδιου του αζώτου. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει και την μετατροπή σε Autogas (υγραέριο LPG).

Fysiko Aerio gia Sxoles Odhgishs - Kalogritsas

Φυσικό Αέριο για Σχολές Οδηγών

Στο Car Group Kalogritsas έχουμε ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 25 μετατροπές σε αυτοκίνητα με Φυσικό Αέριο που χρησιμοποιούνται για εκμάθηση οδήγησης από Σχολές Οδηγών. Αυτό μας προξένησε το ενδιαφέρον να διερευνήσουμε την κατάσταση στην Ευρωπαϊκή αγορά για αντίστοιχα παραδείγματα.

Η άποψη των χρηστών για την υγραεριοκίνηση LPG

Η άποψη των χρηστών για την υγραεριοκίνηση LPG

Έρευνα μεταξύ των κατόχων αυτοκινήτων με σύστημα υγραεριοκίνησης αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων-συμμετεχόντων είναι απόλυτα ικανοποιημένοι σχετικά με τη χρήση του υγραερίου (άνω του 90%).

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας Car Group Kalogritsas

Οι εγκαταστάσεις της Car Group Kalogritsas

Η διαρκής ζήτηση των πελατών μας για προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας των οχημάτων τους από την εταιρεία μας, μας οδήγησε το Δεκέμβριο του 2013 στη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις μας, Λ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, , επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.